RELATS SOBRE LESBIANES AMB FINAL FELIÇ

PERQUÈ LES LESBIANES TAMBÉ RIUEN, I S'HO PASSEN BÉ, I SE'N SURTEN, I TENIM GANES QUE ENS HO EXPLIQUEU


dimecres, 18 de juny del 2014

el llibre!


Ens fa molta il·lusió anunciar la prevenda del llibre del projecte que ens ha tingut okupades, unides i entusiasmades, malgrat totes les vicissituds, durant dos anys. I visqueren felices. Relats de lesbianes, raretes i desviades és més que un llibre de relats lèsbics amb final feliç: és la materialització del desig de crear referents positius en la literatura lèsbica. 

Volem agrair la participació de totes les autores, tant les que van ser seleccionades com les que no, pel seu temps i pel seu entusiasme. Sense vosaltres, aquest llibre no hauria estat possible. Gràcies també a les membres del jurat, a la il·lustradora Su González per la magnífica imatge del projecte, a As Candongas do Quirombo pel booktràiler i el vídeo de promoció, a la llibreria Cómplices i Ca la Dona pel seu suport incondicional, a tots els espais que han acollit els tallers i les presentacions del projecte (Jornades de Lleure i Sexisme, La Base del Poble-sec, La Ciutat Invisible, Can Capablanca, Can Masdeu, CSO La Llamborda, CSO La Gordíssima, CSO La Revoltosa), a totes les persones que heu participat en els tallers i a les que heu fet difusió del projecte, i també a l'editorial Pol·len, per la confiança.


Fins al 28 de juny podeu comprar-lo per 10 euros i recollir-lo el dia de la presentació. Entreu a: http://pol-len.cat/ i seguiu les indicacions (codi: felices)!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada